80 nye leiligheter på Elsesro Brygge legges ut for salg

Stedet du bor på blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi. Mange har i flere år ventet på muligheten til å flytte inn i en ny leilighet rett ved sjøen på Elsesro.

Det er derfor hyggelig å kunne presentere boligene på Elsesro Brygge, et eksklusivt leilighetsprosjekt på en sjønær tomt med fantastisk, vestvendt beliggenhet. Nå legger vi ut 80 selveierleiligheter for salg. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, med høy standard, gjennomtenkt estetikk og stedstilpasset arkitektur.

I vårt arbeide med Elsesro Brygge, har vi hatt utstrakt kontakt med mange interessenter til leilighetene. Prosjektet er utformet i tråd med de tilbakemeldinger vi har fått, og det skulle således være mulig å finne en leilighet som passer nettopp dine ønsker for ditt nye hjem. Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. På Elsesro Brygge byr alle muligheter seg i den umiddelbare nærhet: fine turområder, sjøen rett ved, kort vei til sentrum og flyplassen.

Arkitekten om Elsesro Brygge

Umiddelbar nærhet til sjøen er en kvalitet som har vært høyt verdsatt opp gjennom historien og når tidligere næringsvirksomhet flytter ut, gir det en helt unik mulighet for å etablere boligbebyggelse på noen av de mest fantastiske tomtene i byen.

Boligprosjektet Elsesro Brygge er et slikt prosjekt. Det ligger idyllisk til helt i sjøkanten like ved Gamle Bergen og det gamle lyststedet Elsesro i Sandviken og omfatter til sammen 80 boligenheter fordelt på 5 bygg. 4 av byggene er plassert på selve kaiflaten mens det siste ligger litt høyere med svært gode sol- og utsiktsforhold. Bebyggelsen har skråtak med varierende høyder og vinkler tilpasset bygningsstrukturen innover mot bysiden samtidig som den trappes ned mot den relativt lave bebyggelsen inne på området til Gamle Bergen/ Bymuseet. Skråtakene gir et dynamisk uttrykk og linjeføringen i utearealet gir gode utsikts- og solforhold til beboerne samtidig som en sikrer viktige siktlinjer fra Postvegen mot den historiske Masteboden og den flotte, gamle teglbygningen Malteriet.

Åpningen av hopene og den historisk viktige Stormølleelven har vært sentral i utforming og plassering av boligene. De to nyåpnede hopene på kaien definerer tomten slik at alle de fire byggene på kaien får fasadeliv som enten flukter med kaikanten eller faktisk krager langt ut over sjøen! Det at også den historisk viktige Stormølleelven gjenåpnes, vil bidra til et nydelig uteareal for boligene. Utearealet på kaien er helt bilfritt og all parkering er planlagt under bygg E som ligger øverst.

Her blir det også plass til sykkelparkering og gode, store sportsboder til alle leilighetene. Utearealet vil ellers bli parkmessig opparbeidet med trær og flott, stedstilpasset beplantning, lekeplass, utelys, sittetrapper mot sjøen og ny, lekker flytebrygge med prioriterte båtplasser for boligkjøperne.

Bygningene tenkes oppført med en luftet teglforblending i et moderne utrykk men med elementer fra den omkringliggende historiske bebyggelsen. Den lyse spilekledningen av tre som er tiltenkt inngangspartiene og de deler av fasaden som ligger litt mer tilbaketrukket, vil stå i fin kontrast til den mørkere teglsteinen. Det blir særdeles store balkonger og adskilte, private uteplasser på bakken for de som velger leilighet i 1. etasje. De mange og store vindusarealene vil sammen med doble balkongdører og glassrekkverk gi optimale utsiktsforhold slik at den unike beliggenheten med utsikt rett mot innseilingen til Bergen i vest og sørvest kan nytes til fulle.

Vi føler oss som arkitekter svært heldige som har fått følge dette prosjektet fra start til slutt; Det er ikke alltid beliggenheten er så optimal, historien så rik, samtidig som ønsket om en gjennomgående høy kvalitet er til stede hos både eiere og utbygger. Målet vårt har vært det samme helt fra oppstart; å bidra til at prosjektets unike potensiale utnyttes til fulle slik at Elsesro Brygge blir det flotte boligprosjektet både stedet og boligkjøperne fortjener!

Elin Heimark
Nestleder, Team Bergen

link-logo5

Føl deg hjemme på Elsesro Brygge

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet på Elsesro Brygge. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre. Elsesro Brygge ligger idyllisk til rett ved sjøen i Sandviken.

Det vil bli tilrettelagt for båthavn rett utenfor leilighetene hvor vi tilbyr salg av båtplasser. Megler kan fortelle deg mer om dette. Inne får de fleste leilighetene gasspeis, og flotte badeværelser med en gjennomtenkt planløsning. Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du kan se hvem som ringer på.

Hvilken leilighet passer best for deg?

Elsesro Brygge består av 80 leiligheter. Nå har du anledning til å velge fra øverste hylle. Hvilken leilighet passer deg best ut fra planløsning, pris og areal?

Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Du kan velge blandt 1- til 4-roms leiligheter fra 35 til 192 kvadratmeter.

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Med strenge krav til isolasjon, oppvarmingskilder og vannbåren gulvvarme vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgsprosessen, og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

Bo sentralt i fredlige omgivelser

På Elsesro Brygge bor du nær sjøen i idylliske omgivelser, i et av byens mest attraktive boligområder. Her kan du nyte liv et i et bilfritt og miljøvennlig boligområde. Parkeri ng vil skje i kjelleren til hus E, med heis opp til bakkeplan og øvrige leiligheter i dette bygget. Tilkomsten til de andre leilighetsbyggene er via gang vei.

Rett utenfor stuedøren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt enten du er glad i å gå turer eller ta en båttur på fjorden.

Å bo i Bergen er v irkelig en opplevelse om du er interessert i kultur, handel og spennende matopplevelser. Bergen Sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Elsesro Brygge er det kort avstand til det meste av det du trenger av servicetilbud.

Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen en kort kjøretur unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

Leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme. 3 -og 4-roms leiligheter får gasspeis, med mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig. Det kan leveres fliser på gulv i gang/hall i stedet for parkett, uten tillegg i pris.

På badet, hall/gang/entre leveres downlights som belysning i himling.

Nytt, moderne og gjennomtenkt

Det er en egen følelse å flytte inn i en helt ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Elsesro Brygge gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og aluminium. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

I vår kontakt med interessenter, har svært mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Egen bilpool

Som beboer i Elsesro Brygge er tilgang på El-bil inkludert i prisen!

Elsesro ligger sentralt, med enkel tilgang til byen og et godt kollektivtilbud. Det er et sterkt ønske å begrense biltrafikk i området, men av og til har man allikevel behov for bil. Sameiet vil derfor disponere 3 El-biler til beboernes bruk, kjøpt og betalt – inkludert i prisen når du kjøper leilighet! Når man kjøper leilighet i Elsesro, får man tilgang til EL-bilene, som eies av sameiet og har dedikerte parkeringsplasser i sameiet. Det vil bli utviklet en egen nettbasert bilportal, som gir sameierne mulighet til å reservere bil når de trenger det. Det vil bli fremfor handlet en avtale om drift og vedlikehold av bilparken med en anerkjent leverandør som sameiet overtar. Sameiet kan ilegge brukere av elbilen bruksgebyr for å dekke løpende drift og vedlikehold av El-bilene.

Egen båtplass utenfor stuevinduet

Ønsker du båtplass rett utenfor drømmeleiligheten? En bryggeleilighet får en helt egen dimensjon om man kan ha båten sin trygt fortøyd rett utenfor.

Ved Elsesro Brygge vil det bli tilrettelagt båtplasser i ulike størrelser. Som boligkjøper har du mulighet til å velge størrelsen på din egen båtplass. Båtplassene vil bli organisert i et eget bryggelag. Prisen pr. båtplass vil ligge på ca. 75.000,- pr. breddemeter. Kontakt megler for nærmere informasjon.